Sorry friends

Ni undrar säkert varför jag inte har uppdaterat min blogg under helgen? Svaret till det är att jag sitter och jobbar på min hemsida varje gång jag får chansen att sitta vid datorn. Helgen var rolig men intensiv! I fredags var jag bjuden på fika (fast det blev middag) hemma hos Dina, det var jätte trevligt och hon gjorde världens godaste cheese-cake i glas. Jag glömde min kamera hemma, annars skulle jag ha snappat en bild på den och visat er. Lördag träffade jag Anna och Elena i stan och vi gick runt och shoppade, det slutade med Kina mat- På kvällen skulle jag på en middag som aldrig tog slut och resultatet av det hela var att jag inte hann gå till min granne Alex fest, men jag måste förbi honom någon dag och lämna en sak som jag köpte till honom. Igår så gjorde jag inget (söndagen räknas då inte med den intensiva helgen) förutom att gå på bio och se Marley and me. Bra film men man förstörde sminket, slutade med att hela bio salen satt och bölade..

One word..

FREDAG


Jour des galettes

Eller som vi säger på svenska. våffeldagen! Har ni ätt några våfflor idag? Jag åt EN med min favorit topping, färska bär, hjortronsylt och vaniljyoghurt! Så himla gott och nyttigt då min sylt är hemma gjord utan tillsatt socker, våfflan var också nyttig gjort på bla rågsikt och grahamsmjöl. Ja som ni vet så har jag ju börjat min nyttiga hälsosamma nya livsstil. Jag fotade aldrig min våffla men här nedan kommer en annan smarig våffla


Party

Vilken helg!
Fredagen var jag på Libanesisk restaurang och åt för mycket, resultatet av det hela var att jag idag köpte ett årskort på Fitness Center, nu skall det banne mig tränas!
Lördagen var en fin dag så jag tog en lång promenad., det var så skönt att bara vara ute och gå ett tag. På kvällen skulle vi till Akropolisfesten så alla tjejer samlades hemma hos mig för att åka tillsammans., vi hade kul, åt kakor och fikade (our way of förfesta) sen så åkte vi. Festen var kul men det var lite för mycket ringdans, ngt jag hatar..
Igår var det en relaxation dag, bara ta det lugnt och pusta ut...
Idag åkte jag som sagt och köpte ett gymkort, jag har bestämt mig att träna tisdagar och torsdagar ( ett måste ) plus att jag ska försöka ta någon annan dag i veckan också. Imorgon är det tisdag så då blir det mitt första pass för iår...


...............No name..............

Imorgon smäller det, vi ska på Akropolisfesten i Solna! Vi har samlat ihop 12 st partysugna tjejer som ska skaka dansgolvet imorgon! Vi är verkligen ett super gäng och kommer ha hur kul som helst. Jag lovar er en massa bilder på söndag. Jag tror att jag kommer att ha på mig en svart enkel klänning med ett par röda skor, thats about it.

Vilken dag det var idag. Sittandes vid mitt kontor på 21 våningen tittar jag ner på de människorna som  rörs sig till och från bilarna, de ser ut som myror från mitt fönser. Små söta mini varelser som rör sig och då slog det mig, vad små vi människor är! Inte pga 21 våningen men vi är så små, så lätta att skada, förstöra. Jag kan inte vidareutveckla denna tanke, satt bara i mer än en halvtimme och tänkte på det.

Igår och i förgår har jag jobbat på min hemsida. Jag har lagt upp en deadline att den skall vara klar senast första veckan i April. Det är så himla kul att ÄNTLIGEN få sina drömmar att rulla fram! Jag vet att jag kommer lyckas med detta, jag är så himla självsäker när det kommer till den här frågan och jag har en känsla, och när jag har en känsla, speciellt en sådan stark en, så menar den allvar..


Pancake-day

Ja, torsdag idag, den officiella pankaksdagen på alla lunchrestauranger.. Jag blir alltid så sugen på dem när jag ser dem men kan ju dessvärre inte nafsa i mig dem (pga mina allergier) Jag får välk grädda några till helgen som jag kan äta. Efter jobbet idag så åkte jag in till stan för att betala slutfakturan på mamma och pappas resa, shit pommes, vi fick betala 4600 kr mer pga Euro kursen och dess uppgång.. 

På kvällen var vi på dansen igen, jag och Anna har ju insett att vi är blandm de bättre (om inte bäst) av alla som går kursen. Vissa är rena komedin och vi håller oss från att skratta, jag vet vad ni tänker nu. Vad taskiga de är, men jag säger så här... Kom och titta i 5 min så förstår ni vad jag menar


Books n' Roses

Lill-lördag imorgon! Äntligen.. Halvägs genom veckan och jag börjar känna lukten av helgen! Efter en vanlig start på jobbet (med andra ord 8 timmar på kontoret) så kom jag hem, la mig i sängen och började läsa en ny bok som jag köpte nu under bokrean, The History of Love, av Nicole Krauss. Efter en timmas läsning längtade min kropp efter en varm kopp te. Jag gick till köket för att välja te och fastnade framför TV:n, LINDA ROSING söker.. Måste vara bland det dummaste som någonsin gått på TV! Kanal5 är geniala.. programmet är så dumt och löjligt att man fastnar och tittar på det bara för att det just ÄR SÅ OINTRESSANT. Alla säger samma sak, "det mest ointressanta som finns på TV just nu" men ändå så tittar folk på det...


Its coming baby!

Dagens nyhet

Sakta men säkert så jobbar jag på planen att sälja mina smycken samt andra saker som mitt öga faller för. Jag älskar kvinnligt ögongodis, som jag kallar det, det vill sägas fina smycken, stenar, accessoarer etc. Idag så kan jag stolt säga att jag har köpt mig en domän på nätet och att jag gradvis har börjat designa en hemsida. Jag har aldrig gjort något liknande men jag kämpar på. Hemsidan kommer ni att hitta på denna adress http://www.sweetdrops.se Jag kommer givetvis att skicka en stor NOTIS när hemsidan skall lanseras..

Dagens händelser


Idag så var det en vanlig måndag på jobbet, vilket betyder leverantörskontra måndag. Hela dagen går åt att leka med fakturor. Jag har lovat mig själv ett nyttigare liv (inte att jag har levt onyttigt hittills) då jag de senaste 2 månadern har slufsat i mig det mesta. Idag blev det en halv pizza till lunch.. och en chokladbit till mellis, men från och med måndag så ska nya tag tas. Jag ska inte banta, men jag tänker inte proppa i min kropp med en massa gifter. Efter en trevlig fika med Elham i lördags så inspererade hon mig till ett tänkande....


Better late than never

I fredagskväll var jag på bio och såg filmen Slamdog millionair, jag vet att de flesta redan har sett filmen men jag är ju aldrig som de flesta andra. Jag hade höga förväntningar på filmen med tanke på de 8 Oscar som filmen har fått samt alla bra ord jag har hört från dem som har sett den. Som förväntat så var den jätte bra, en bra berättelse som blandar en söt kärlekshistoria med en bitter verklighete som en del människor lever i. För alla er som inte har sett den så rekommenderar jag ert ett bio besök


Work, nails and dance

Efter jobbet idag så var jag och fixade mina naglar, det drog ut på tiden och när klockan var 18.30 så började jag höra min mage kurra. Middagen blev snabbmat, mot min religon! Jag slängde i mig en hamburgare från Burger King för att snabbt ta mig till min dansträning. Jag och Anna börjar bli riktigt grymma på detta.

Jag har bestämt mig att sitta hela helgen och fundera på hur jag skall göra för att "marknadsföra" min blogg och mina smycken. Anyone got any ideas???Dela gärna med er! 

Namn Halsband

Beställ era snygga namnsmycken här! En perfekt gåva till någon du tycker om eller kanske dig själv?

 
Ni har nu möjligheten att köpa mina fina namnsmycken!Det som skiljer halsband från liknande halsband som säljs på nätet är att ni via mig kan beställa dem i andra språk (arabiska, armeniska, urdi,farsi,kinesiska,grekiska,ryska,hebreiska etc) Nedan ser ni ett par exempel på vad jag har att erbjuda just nu. Utöver namnet så kan man beställa att ha en liten sten på namnet eller en söt figur på slutat av namnet.


Samtliga smycken är i Sterling Silver men det går att göra i guld om så önskas.

 Namn: Babydoll (Pris 289 kr)
 Namn: Gothic (Pris 289 kr)
 Namn: Graffi (Pris 289 kr)
 Namn: Lollipop (Pris 289 kr)
 Namn: Hilton (Pris 289 kr)
 Namn: The City (Pris 289 kr)
 Namn: Skater (Pris 289 kr)
Namn: Easy (Pris 289 kr)

Hjärtor

 Namn: Hjärta (Pris 289 kr)
OBS Max 7 bokstäver

 Namn: Sweet hjärta ( Pris 349 kr)
Två namn anges

Internationella

 Namn: Arabic / Farsi (Pris 299 kr)
 Namn Armenian (Pris 299 kr)
 Namn: Hellas (Pris 299 kr)
 Namn: Russia ( Pris 299 kr)
 Namn: Urdu ( Pris 299 kr) 




Vill ni ha en liten fin sten (bling-bling / månsten) på namnet så kostar det 35 kr extra.
De  finns i följande färger
RosaLila Blå Kristal
TurkåsAlgerRöd
VitGrönGul


Vill ni ha en liten figur efter namnet har jag för tillfället dessa att erbjuda
Kostar 70 kr extra



****För att beställa****
Skicka ett meddelande till mig med det namn/ord du vill ha gjort,
namnet på den designen/stilen du vill ha samt
 om du vill beställa med sten och/eller figur på slutet.

Vid beställning av ett utländskt namn så ber jag er att skicka  namn/ordet som
skall göras i det teckensnittet/alfabetet
som namnet skall stå i.

Tveka inte att fråga efter specialbeställningar såsom namn- ringar, armband, örhänge,
andra språk, guld, etc

[email protected]


Dop
Födelsedag
Namnsdag
Påsk
En present som passar alla tillfällen

just a try

Detta e bara ett test för att lära känna blogg.se och se hur man arbetar med bloggen. Jag kommer de närmaste dagarna arbeta med att få ut mina smycken på nätet.


Tapas Tuesday

Jag mötte upp två gamla kollegor (och vänner) från Veolia på stan för en after work. Vi satte oss på BarCelona, Dtrottninggatan, och mumsade i oss en massa goda tappas. Efter det så gick vi hela vägen till Waynes (precis framför restaurangen) för en fika. Alla tre var proppmätta men ändå så försökte vi stoppa i oss en massa godsaker. 
Nu ska jag sätta mig och jobba med mina smycken för inom 1 vecka så kommer ni kunna beställa fina smycken via denna blogg! 


My hair test - Priorin

Under veckan så pratade jag om att jag skulle köpa och testa kosttillskottet Priorin. De lovar tjockare och fylligare hår samt att man ska sluta tappa en massa hår, om man lider av det problemet. Jag var ute och köpte mig ett paket Priorin idag, det var inte det billigaste kosttillskottet så jag hoppas verkligen att det fungerar. För att ge er en rättvis bild så har jag valt att fota mitt hår då det är lite fettigt, för oavsett hur tunt hår man han, när det är nytvättat ser det alltid fint och fluffigt ut. Här nedan kommer bilderna som jag tog idag, dag ett! Halvvägs, det vill sägas om 3 månader, så kommer jag att ta nya bilder och sedan om 6 månader skall vi jämföra och se om det har blivit någon skillnad.
.
.
.
.


My Ads

Om ni undrar varför det finns lite reklam när ni tittar till vänster så kan jag lugnt meddela att det jag själv som valt att ha dem där. Jag tänker använda den ytan av bloggen för att göra reklam för de företaget som jag anser är bra, prisvärda etc. Så tro inte att det är Spam som blogg.se slänger på min sida!

My wheat flower

Är det något jag älskar så är det att baka! Jag var bara tvungen att dela med mig en bild av min fina blomma som jag bakade! Medelhavs bröd med oliver. Framöver så kommer ni att finna en länk med alla mina egna goda recept, så fortsätt att klicka in på Miss GreekItalian!
 

11 at F12

Igår kväll var jag ute och åt middag tillsammans med Tassos familj. Vi var på Fredsgatan 12 och åt deras avsmakningsmenu på 11 rätter. Det var jätte trevligt och tog ca 5 timmar, jag tyckte att tiden gick ganska snabbt men Tassos var på väg atf få nervsammanfall av att sitta där till kl 01. Vanligtvis är det hans bror som har svårt att sitta still på sånna tillställningar men igår så klagade inte han alls. Maten var helt underbar och favoriterna för min del var getosten serverad med gele och äpple samt efterrätten som bestod av en vaniljparfait med rabarbetsorbet, inkokta rabarber och ett lakristäcke.

So Pink... I love it!

Tack Candis för att du har hjälpt mig designa min blogg precis som jag velat ha den!! Helt underbart!

Movie and popcorn

Jag var nyss och såg filen Taken på bio. Den var bra och spännande dock lite för mycket action from time to time men den är värd ett biobesök. Jag har perioder i mitt liv då jag hatar att gå på bio och perioder då jag älskar att se på film. Just nu är jag inne i en sådan då jag tycker Bio är jätte kul. Förra veckan såg jag The International den tyckte jag verkligen om. En av de bättre BB som kommit ut på ett tag. Nu sitter jag och väntar till den 13 Maj då filmen Angles and Demons har premiär. Om filmen är 20% bra som boken så kommer den att vara skit bra!

It really is A chicken day

Middags dags igen och vad annat att tillaga en fredag än just kyckling. Kyckling och nudlar står på menyn men jag vet inte hur jag ska tillaga dem. Should I go Chinese, Thai eller kanske Japanese? Jag älskar nudlar och speciellt Mrs Chens fullkornsnudlar, om ni inte redan har testat dem så rekommenderar jag er att slänga in dem i kundvagnen nästa gång ni går och storhandlar.


I'm NOT a hero

Jag gick in i ICA Maxi och där var den! Guitar hero för 299 kr till Nitendo Wii. Jag har aldrig varit tokig i dataspel men denna gång har Japanerna gjort det för mig. Jag är helt såld på Wii, det är hur kul som helst. Jag har velat köpa sing-it men när jag såg G-Hero till ett super pris så var jag tvungen att klippa till. Men som jag redan visste om, jag är ingen Guitar hero. Jag klarade inte ens av att komma 1/3 in i låten innan jag dog, Elena åt andra sidan klarade av hela skivan. Om ni inte har testat så måste ni, det är hur kul som helst. Imorgon är det fredag, äntligen fredag, kycklingdagen (enl Kronfågel) lyckodagen, relaxdagen... Ja kärt barn har många namn! Vad skall ni göra till helgen?


A ball

Män och fotboll! Jag förstår inte fascinationen av att se vuxna män springa efter en boll, att se dem bråka med varandra över att någon råkade ta i någon annans tröja och att se dem lägga sig ner på gräset, rulla och låtsas ha ont medan de tittar på domaren för att få ögonkontakt. Som ni kanske förstår så sitter jag med Tassos och tittar på fotboll, N'castle mot Man United.. jag vet inte vem jag skall heja på men de med svart-vita tröjor verkar ha bollen oftare... Jag återkommer med info om vem som vann boll-leken senare

Hair for her

Jag är fortfarande i introduktionsfasen för denna blogg, det finns så mycket jag vill göra men vet inte riktigt hur jag skall ta mig till väga. Jag har skrivit till blogg.se för att få lite tips och råd, förmodligen så kommer de att svara inom de närmaste dagarna.
Idag testade jag ett nytt schampo som tydligen skall ge tjockare och fylligare hår! Jag ser ingen skillnad, det är varken tjockare eller fylligare, "fettigare" men inte fylligare. Det här med tunt hår är något jag kommer att få leva med. Jag är en medelhavsmänniska, vi är ju kända för tjockt vackert hår! Vad var det som gick snett med mig? Jag har testat det mesta, laser, svinborste, topik, piller, produkter, precis allt ni kan tänka er. Jag kan säga att lasern är väldigt effektiv MEN det kostar en hel del. Topik är en underbar produkt men det kan vara svårt att hitta sin nyans och att borta håret med en så kallad energiborste (svinborste) gör inte att håret blir fylligare MEN det hjälper om det är så att man tappar mycket hår, och detta kommer ju i längden att resultera till fylligare hår. Jag har med jämna mellanrum i mitt liv tappat mer hår än jag velat. I augsti och september hade jag 2 sådana månader, vid flera tillfällen hittade jag mig själv gråta framför spegeln när jag borstade håret. En tjej på jobbet föreslog att jag skulle börja borsta håret med en energiborste, sen jag började med det tappat jag nästan inget hår!
Har ni några bra tips för hår, håravfall, hårkurer etc??

Under 6 månader ska jag testa hälsotillskottet Priorin som tydligare skall ge tjockare och fylligare hår! Jag tänker börja på måndag och 6 månader framöver. Jag tänker ta "före-bilder" som jag givetvis skall lägga upp på bloggen och sedan skall vi se om det har blivit någon förbättring efter 6 månader (www.priorin.se)

The spring's coming (with babysteps)

Känner ni att våren börjar komma? Fast än att vintern håller fast vid Sverige så ser jag små tendenser att våren försöker slå sig genom de gråa molnen. I söndags var jag och Tassos ute och gick, det var helt underbart! Vi promenerade i 2 timmar och det var så skönt att äntligen få känna lite solljus mot sitt ansikte.


Idag träffade jag Sabina efter jobbet, Sabina är min idol! Jag vet inte om jag har sagt det till henne men hon är det. Hon har under de senaste året blommat från det lilla fröet hon en gång i tiden var. När vi var små var hon blyg, tog inte för sig och oroade sig för saker jag inte förstod mig på. Idag är hon en stark kvinna som går ut och tar det hon vill ha! Hon försöker att se det positiva i allt och håller humöret uppe. Hon har världens sötaste flicka på 2 år och en underbar man. Det fattas fortfarande en massa saker men jag vet att hon/de kommer att få allt med tiden, det gäller bara att kämpa vidare ett tag till. ( http://theworld-myperspective.blogspot.com/)

Dessa fina och helt undebara cup-cakes gjorde Sabina till mig på min 26 års dag Helt underbara Cup-cakes som Sabina bakade till mig på min 26 års dag

RSS 2.0